Erilaiset lattialampput

Oikea valaistus voi tehdä huoneesta paistaa. Valittavissa on monia vaihtoehtoja, kun valitset sellaisen valaistuksen, joka tekee kodin sisustuksesta täydellisen. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista tuoda vähän valoa sisustustasi ovat lattiavalaisimet.

Arc

Jos suunnittelet siirtymäkauden tai nykyaikaisen sisustustyylin, niin kaarilamppu on sellainen, joka saattaa löytää tiensä kodin sisustukseen.

Apteekki

Erittäin pienellä profiililla apteekkavalot käytetään enemmän toimintoihinsa eikä tapa tehdä lausuntoa. Ne ovat korkeudensäätöisiä ja tarjoavat suoran valon, joka voidaan sijoittaa tarpeen mukaan säädettävällä päällä.

Down-silta

Avid lukijat ovat luultavasti hyvin perehtynyt alasiltavalaisimiin. Kun lamppu ja sävy suuntautuvat alaspäin kulmassa, nämä valaisimet ovat suuria, kun heijastetaan valonsäde tiettyyn kohteeseen. Ne ovat hienoja lisäyksiä nykyaikaiseen sisustukseen ja toimivat hyvin olohuoneissa.

Torni

Niille, jotka etsivät lattiavalaisin, joka voi kaksinkertaistaa kuin taideteos, torni lamppu sopii laskun. Tarjoamalla ympäröivä valo tarvittaessa, he myös ottavat kuvan veistoksen päivän aikana. Nämä tyyppiset valaisimet tulevat erilaisiin tyyliin ja kokoihin ja voivat tulla minkä tahansa huoneen keskipisteeseen.

Torchiere

Torchiere-lamput eivät vie paljon tilaa, mikä antaa niille mahdollisuuden asentaa pieniin tiloihin. Osoittamalla ylöspäin, näiden valojen tarjoama valo palaa katosta, mikä antaa huoneelle mukavan yleistyneen valon. Torchiere-valaisimet tulevat kaikkiin eri tyyliin perinteisestä moderniin, joten ne sopivat helposti mihin tahansa ympäröivään.

Klubi

Klubilamput ovat hyvin yleisiä. Yleiseen valaistukseen käytetty kynävalaisin, ne tulevat erilaisiin tyyliin. Base, napa ja sävy, klubin lamppuja voidaan käyttää missä tahansa tyyliin kodin sisustus. Ne ovat myös säädettävissä, joten voit säätää lampun korkeutta sen mukaan, miten haluat käyttää sitä.

Kuuden tavan

Kaksisuuntaiset valaisimet pystyvät tarjoamaan valtavan määrän valoa ja ovat suuria, kun valaista suuri huone. Käytä kolmitoimista polttimoa, jota ympäröivät kolme erillistä polttimoa, joita voidaan käyttää kolmivaiheisen lampun kanssa tai riippuen siitä, kuinka paljon valoa tarvitset